Nyheter i Galleriet varje vecka hela sommaren! Förutom en stor utställning med måleri, raku keramik och skulpturer i stengods och nät, smyckekonst mm. visar vi också ett urval verk av:

Skulptören Evelyn Brader-Frank från Schweiz som gör samtida och ändå klassiska verk skapade i sten, brons och stål. Evelyn har varit verksam skulptör i över 25 år och hennes verk pryder sidor i inredningsmagasin som House & Gardens, prestigefyllda offentliga installationer och hon är representerad av ett flertal gallerier runt om i världen. Det är första gången hennes verk visas i Sverige. www.brader.ch

Fotografen Hans Jonsson är bosatt i Malmö och har sin studio i Landskrona. Han arbetar med en av de allra första fotografiska processer som kallas våtplåtsfotograferi från mitten av 1800-talet. Hans fotokonst har kunnat skådas på bl.a Malmö Konsthall, Kulturen i Lund, Örebro Länsmuseum, Landskrona Foto och är hans verk är representerade på bl.a Nationalmuseumet och Svenska Statens Porträttsamling på Gripsholms slott. Hans har nyligen tilldelats årets FFiM Stipendiat 2019.
www.fotografhansjonsson.se